‘Anak-anak saya tidak pernah minum arak, jejak kaki di tempat judi’ – Ibu Neelofa

Ameera Khan atau lebih dikenali sebagai Little Miss Khan merupakan seorang influencer yang digilai ramai. Ameera merupakan adik kepada pelakon dan pengacara terkenal, Neelofa.

Kecantikan dan lifestyle nya itu membuatkan ramai yang mengikuti perkembangannya.

Baru-baru ini tular di laman sosial apabila ada individu yang menuduh Ameera berjudi di tempat lumba di luar negara.

'Anak-anak saya tidak pernah minum arak, jejak kaki di tempat judi' – Ibu Neelofa

Ibu kepada Ameera Khan iaitu Datin Noor Kartini meluahkan rasa geram dengan sikap segelintir netizen yang bertindak menuduh melulu tanpa berfikir terlebih dahulu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ameera Khan (@littlemisskhan)

Kartini turut berkata tindakan dia memadam hantaran yang dimuat naik sebelum ini kerana tidak mahu memanjangkan lagi isu tersebut.

“Orang kena faham, tempat event dan tempat perjudian berbeza. Kadang-kadang saya geram sebab netizen ini tak faham apa cerita yang sebenarnya..”

“Saya padam sebab tak mahu memanjangkan lagi isu ini dan ingin beritahu netizen yang mereka salah..”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ameera Khan (@littlemisskhan)

Baca lagi: Bibik Lari Siap Beli Tiket Bas Ke Kuala Lumpur, Sekali Tindakan Majikan Ini Buat Ramai Tak Sangka

Baca lagi: “Bapak Besar Lipas”-Rakaman Lipas Pada Baju Pakcik Ini Buat Ramai Yang Seram

Tambahan lagi, Kartini meluahkan rasa syukur apabila anak-anaknya tidak pernah menjejakkan kaki ke tempat yang tidak sepatutnya.

“Alhamdulillah tiada siapa yang nampak anak saya di kelab, tempat perjudian, minum arak, hisap rokok, hisap shisha, itu saya bangga..”

“Perjudian itu tiada dalam keturunan saya. Tidak pernah buat perkara-perkara sebegitu. Anak-anak saya tidak pernah jejak kaki ke tempat perjudian. Alhamdulillah..”

BACA :

‘I rasa gambar ni agak sensitif tapi I nak share juga. Kalau ada yang nak masuk Thailand kene rajin baca kalau taknak kene macam I’
Ini risiko jika update IOS guna WIFI/DATA/HOTSPOT
‘Sebenarnya watak Nobita dalam cerita Doraemon tu adalah kritikan kepada cara hidup orang Jepun. Nak tau sebab apa?’