Azad Jasmin bermasam muka dengan Eira Syazira gara-gara…

Azad Jasmin bermasam muka dengan Eira Syazira gara-gara…

Sama seperti kebanyakan pasangan lain, Azad Jasmin juga pernah bermasam muka dengan isterinya yang juga seorang pelakon dan penyanyi, Eira Syazira.

Kata pelakon dan penyampai radio itu, ia disebabkan hasratnya mahu membeli dan melabur emas.

Azad Jasmin bermasam muka dengan Eira Syazira gara-gara…

“Jujurnya saya memang pernah ditipu sebelum ini dengan kerugian yang banyak juga jadi saya faham bila Eira tarik muka dan tidak bersetuju pada awalnya.

“Saya cuba yakinkan dia dan Alhamdulillah bila dia nampak saya bawa balik emas itu dalam bentuk fizikal dia mula senyum,” katanya pada majlis menandatangi perjanjian persahaman (MoU) Quantum Metal (QM) Sdn Bhd dan Semboyan Malaysia, pada Sabtu.

Azad berkata, tujuan dia membuat keputusan melabur emas sebagai tujuan simpanan untuk masa depan bagi dirinya dan keluarga.

Namun dia mengaku, mengambil iktibar dengan kesilapan lalu dan membuat pemeriksaan mengenai pelaburan yang diceburi ketika ini.

Dia yang juga rakan artis bagi QM berkata, sebelum bersetuju beberapa langkah turut diambil termasuk berjumpa dengan pihak Semboyan Malaysia.

“Jadi saya jumpa untuk bertanya mengenai syarikat QM ini dan kami turun serta berjumpa dengan pengasanya sendiri Datuk Lim Khong Soon.

“Bila jumpa semua soalan yang ditanya boleh dijawab dengan jelas dan memberikan gambaran boleh percaya kepada kami semua,” katanya.

Azad berkata, mereka yang berminat perlu menggunakan saluran betul dan mendapat maklumat tepat agar tidak tertipu.

Azad turut berkongsi berita gembira dia sudah memperbaharui kontrak sebagai penyampai radio.

Tambahnya, dia memilih untuk memberikan fokus kepada bidang radio dan pelaburan pada masa ini dan meletakkan lakonan ke tepi.

“Selain di radio selama lebih kurang setengah hari, saya juga bapa kepada tiga anak dara yang memang rapat dengan saya. Jadi saya perlu beri tumpuan kepada mereka.

“Saya juga menyokong kerjaya seni Eira yang kini turut berkembang ke negara jiran Indonesia,” katanya.

Terdahulu, satu majlis Mou diadakan antara QM iaitu syarikat pengimport dan pembekal emas dengan Semboyan Malaysia bertujuan menyediakan solusi kepada hal berkaitan pelaburan emas yang sah.

BACA JUGA:

Ismahalil masih berbisa ketika jadi pengacara, jadi tumpuan di Konsert Double Trouble 2

Padah! Guru salah didik murid terus buta seumur hidup

Azilal, Magribi catat 24 orang maut secara tragis dalam kemalangan jalan raya