“Ex wife dah lari ke luar negara bersama anak tinggalkan aku, isteri kedua buat perangai sampai aku terduduk”

Min harini saya nak luahkan segala keperitan yang dilalui dalam kehidupan saya.

Macamni saya berkahwin pada awalnye saya bnci dengan suami dan akhirnya jodoh bersama dia.

sekarang dah masuk 18 tahun usia perkahwinan kami tak pernah bahagia.

"Ex wife dah lari ke luar negara bersama anak tinggalkan aku, isteri kedua buat perangai sampai aku terduduk"

Suami culas dalam banyak hal. akibatnya saya banyak beralah dan mengalah. sehingga saya rasa apa yang saya buat untuk keluarga langsung tak dihargai.

nak cerita a-z buang masa je rasa. so pendek cerita saya dah bncikn suami lebih dr segala..tetapi disebabkn anak2 tak sampai hati untuk bercerai.

Menderita dn segala kebaikkn saya langsung tak dipandang. kewangan, nafkah segala2 terabai.
Saya ada bizz sendiri dan dari situ segala perbelanjaan saya selesaikan. Bila saya dalam masalh langsung dia tidak menolong.

Dipependekkan cerita dalam keadaan begini hadir seorang lelaki yang selalu sahaja cuba ambil kesempatan walau hakikatnya saya tak pernah berkongsi suka duka saya.

Mungkin Allah ingin menguji rumahtangga saya bila hadirnya seorang lelaki yang boleh dikatakan alim solat puasa dan dari luaran perfect dimata orang tapi tidak saya setelah mengetahui sikap nya. berstatus suami orang latar belakang adalh sebagai ust dn sentiasa solatnya di masjid.

Sehari demi sehari perlakuan nye byk mengambil kesempatan kepada saya. dan akhirnya naluri perempuan bila mn didampingi perkara2 begini mudah cair dan hasutan syaitan-syaitan mula terdengar.

kami sering bjumpa kebetulan satu bumbung berkhidmat walaupun saya berniaga. rindu walaupun kami tidak meluahkn hati masing2 tapi dia pandai mengatur ayat2 demi melemahkn hati perempuan saya. Akhirnya kami terlanjur.

Saya faham pasti ramai yang akan kecam dn mengatakn saya j4hat pada suami. sebagai isteri hanya saya sahaja yang tahu akan apa yang telah saya lalui bersama suami sehingga terjadinya perkara begini.

Sekarang saya confuse samada saya nk bercerai atau meneruskn kehidupan saya bsama anak2 dn suami padahal hati saya sudah begitu tawar untuk bsamanya. Bukan disebabkn hadirnya orang ke 3 tetapi sikap suami itu langsung tak pnh berubah.

Untuk bersama dengan suami orang saya raaa mgkn tidak disebabkn lelaki yang pandai mengambil kesempatan ni sbnrnya lebih kpada n4fsu sahaja, tetapi sampai saya harus tewas dlm ayat2 bunganya. Min mohon hide profile n postkn

BACA: “Bila giliran aku, suami balik mengadu hal madu, dia ingat aku nak dengar agaknya, padan muka! sapa suruh cari penyakit”