Isteri merana suami guna sihir penunduk sebab gila seks

Isteri merana suami guna sihir penunduk sebab gila seks

Perkahwinan bukanlah jaminan seseorang lelaki mampu membuang sepenuhnya sifat kaki perempuan dalam diri mereka. Tapi siapa sangka, ada para suami yang sanggup lakukan perkara melampau demi ‘menghalalkan’ perbuatan negatif itu. Termasuklah sampai ke tahap menyekutukan Allah.

Itulah dugaan berat yang terpaksa ditanggung oleh seorang wanita ini apabila hidupnya merana selepas terkena ilmu pengasih dan sihir penunduk suaminya. Lelaki terbabit kuat berfoya-foya sehingga kerap membawa pulang perempuan lain ke rumah, namun si isteri tidak merasa marah dan cemburu langsung dengan perselingkuhan yang disaksikan depan mata kepala sendiri.

Isteri merana suami guna sihir penunduk sebab gila seks

Kepala akan dihantukkan ke dinding jika melawan atau bersuara
Jelas wanita ini, setiap hari suaminya akan membaca mantera dan menyembah makhluk lain bagi memastikan ‘ilmunya’ menjadi. Saat cuba melawan, lelaki itu akan bertindak agresif dengan melakukan pelbagai kekerasan terhadap isterinya tanpa belas kasihan.

Sdarlah wahai manusia kiamat itu benar…Kembalilah ke jalan Allah
Menerusi video seorang perawat Islam yang dikongsikan di TikTok, terlihat situasi tegang saat wanita malang itu sedang dirukyah. Sejak dimuat naik, rakaman itu sudah meraih lebih 100 ribu jumlah tontonan daripada netizen.

BACA JUGA:

Enot tak mengaku songsang, masih tahu hukum agama

Joy Revfa masih trauma dengan bekas suami buatkan hubungan dengan tunang baru renggang

Sanusi akan dikenakan tindakan sekiranya gagal bayar RM200juta kepada Vincent Tan