Pasangan bekas mak nyah, pengkid bercerai selepas 2 minggu bernikah

Pasangan bekas mak nyah, pengkid bercerai selepas 2 minggu bernikah

Status rumah tangga bekas mak nyah yang dikenali sebagai Danny dengan seorang pengkid bertiup kencang sejak beberapa hari lalu apabila pasangan itu dikhabarkan sudah berpisah.

Dakwaan berkenaan timbul selepas tiada lagi video mesra antara Danny dengan pasangannya, Nurazearah Fateha atau Yan di laman TikTok, dipercayai sudah dipadamkan oleh lelaki tersebut.

Pasangan bekas mak nyah, pengkid bercerai selepas 2 minggu bernikah

Lebih menguatkan dakwaan, netizen meninggalkan komen berbaur kata-kata semangat di video lama yang dimuat naik Nurazearah ketika majlis perkahwinan pasangan berkenaan Julai lalu.

“Harap mereka berdua bersatu kembali. Inilah dugaan alam perkahwinan.

“Semoga ada jodohnya lagi. Biasalah adat berumah tangga… lagi-lagi apabila kita belum mengenali hati budi pasangan selanjutnya.

“Semoga berbaik semula… semoga jodoh berkekalan,” demikan antara komen yang ditinggalkan netizen sejak beberapa hari lalu.

Antara komen netizen yang mendoakan pasangan berkenaan kembali bersatu.

Dikhabarkan, Danny melafazkan cerai talak satu kepada isterinya pada 30 Julai lalu.

Terdahulu, perkahwinan Danny, 40, yang juga seorang pemilik salun dengan Nurazearah menjadi tumpuan ramai gara-gara status mereka sebelum ini yang dikenali sebagai bekas mak nyah dan pengkid.

Pasangan berkenaan selamat diijabkabul pada 15 Julai lalu di Ulu Remis, Kluang, Johor, selepas lima hari mengenali antara satu sama lain.

Disebabkan tempoh perkenalan yang agak singkat sebelum mengumumkan bakal berkahwin, pasangan berkenaan dikecam netizen dan beranggapan bahawa racangan perkahwinan mereka hanya sekadar untuk content media sosial.

BACA JUGA:

Malaysia jadi pilihan bintang Running Man untuk bercuti bersama keluarga

Anwar fokus pembangunan ekonomi di kedah, tak hiraukan kritikan Sanusi “Kedah antara negeri paling miskin di negara ini”

Tular seorang pemandu bangsa Cina 71tahun baca Surah Yasin “Uncle… Saya pun tak hafal surah Yasin,” – Netizen