Pemandu lori kesunyian ambil Oyen terbiar sebagai teman kerja

Bertemu pasangan yang mesra. Paul Robertson dan kucingnya Percy saling mencintai antara satu sama lain. Paul adalah seorang pemandu trak dan pencinta haiwan yang menikmati kerjanya.

Walaupun pada hakikatnya ia kadang-kadang sunyi dalam perjalanan yang jauh. Ak1batnya, dia memutuskan untuk mengambil seekor kucing bernama Howie sebagai teman perjalanannya beberapa tahun lalu.

Howie mninggal dunia pada 2017, dan Robertson mengalami salah satu pengalaman paling menakutkan dalam hidupnya.

Pemandu lori kesunyian ambil Oyen terbiar sebagai teman kerja

Hari demi hari, dia menyedari sudah tiba masanya untuk mencari kawan baru untuk mengisi kekosongan hati yang terluka, lalu dia pergi ke pusat perl1ndungan haiwan untuk berbuat demikian.

Dia memilih tempat perlindungan kerana dia ingin menyediakan rumah penyayang untuk seekor lagi kucing terbiar.

Dia juga bertemu dengan Percy, seekor kucing liar halia di jalanan, di tempat perlindungan.

Percy mengalami kecederaan di mata kanannya dan salah satu gigi taringnya h1lang kerana beberapa pertempuran jalanan. Dia masih baik seperti yang boleh, walaupun sejarah traumatiknya.

Robertson menyangka Percy adalah kucing untuknya serta-merta dan mahu mengambilnya sebagai anak angkat.

Percy memasuki kehidupan Robertson dan dengan cepat menjadi teman perjalanan idealnya untuk perjalanan jarak jauh. Kucing yang manis itu gemar mengembara di dalam kenderaan dan menikmati pemandangan.

Gaya hidup trak Paul adalah mudah untuk Percy menyesuaikan diri. Mereka bekerjasama dalam segala-galanya, bekerja sebagai satu pasukan, dan hidup sebagai sebuah keluarga.

Kami sangat gembira kerana Percy dan Robertson telah bertemu! Mereka telah bersama selama lebih dua tahun, dan kucing comel itu telah membawa Robertson begitu banyak kegembiraan.

Sila sebarkan berita tentang kisah menyentuh hati ini kepada rakan dan keluarga anda!

BACA :

‘Disini lah tempat kami dibesarkan, masyarakat sewenang – wenangnya membezakan manusia dengan taraf hidup. Ada T20, M40 & B40’
Pelajar dicaj 15sen untuk guna tandas sekolah
‘Tolong saya tuan, saya lapar. Sejak semalam tak makan’ – Akulah pengemis yang pernah dihaIaunya dulu