Suami outstation check-in hotel, order ‘pekerja seks’ sekali isteri terkejut suami yang order rupanya

Sepasang suami isteri di baru-baru ini mengalami kejutan dalam hidup mereka apabila mereka mendapati mereka curang antara satu sama lain dalam cara,

Masa dan tempat yang paling tidak dijangka. Lelaki dari itu, yang baru pulang dari kerja di negeri lain

Menyewa sebuah hotel berhampiran stesen kereta api kerana hari sudah lewat, dan dia tidak mahu menyusahkan keluarganya.

Suami outstation check-in hotel, order ‘pekerja seks’ sekali isteri terkejut suami yang order rupanya

Di hotel, ketika lelaki itu bersiap untuk tidur, dia perasan ada sekeping nota diselit di bawah pintu.

Dia mengambilnya dan menyedari bahawa ia adalah “panggilan rampasan” daripada seorang pelacur, dengan gambar seksi dan nombor hubungannya dilampirkan padanya. Anda fikir dia akan kembali ke katil tetapi itu tidak berlaku.

Dia mendapat rangsangan seksual dan menghubungi nombor itu, dan tidak lama kemudian pelacur itu sampai ke depan pintu rumahnya.

Lelaki itu tidak sabar membuka pintu dan segera bergegas kembali ke katilnya, menunggu untuk ‘dilayan’.

Wanita itu masuk dan menanggalkan kot dan topengnya, tetapi selepas melihat lelaki itu, dia memakai semula kotnya dan cuba pergi dengan tergesa-gesa.

Lelaki itu yang sudah bersedia dengan ‘tindakan’ itu kecewa dan cuba menghalang wanita itu.

Apabila dia berpaling dan menghadapnya, lelaki itu menyedari bahawa wanita itu sebenarnya isterinya!

Dia tidak tahu, isterinya juga telah mencari pendapatan sampingan pada waktu malam.

Katakan sahaja, keadaan menjadi sangat buruk selepas penemuan itu. Lelaki itu menghempas isterinya ke tanah sebelum dia menendang dan menumbuknya.

Jeritan dan panggilan wanita itu meminta pertolongan menyedarkan penduduk dan kakitangan hotel, yang segera menghubungi polis. Kedua-dua pihak dibawa ke balai polis.

Lelaki itu menghabiskan 8 hari di penjara dan menerima denda 400 yuan (Anggaran RM260). Bagi wanita itu, dia terpaksa berada di penjara selama 3 hari dengan denda 200 yuan (lebih kurang RM130).

Sing Dao dan Oriental Daily melaporkan bahawa pasangan itu hanya bertemu semasa Tahun Baru Cina dan cuti musim panas setiap tahun. Ini kerana anak-anak mereka perlu membayar yuran pengajian, jadi lelaki itu terpaksa bekerja di tempat yang jauh dari rumah, dan segala-galanya di rumah diuruskan oleh isteri.

Kami hanya boleh membayangkan perbualan yang perlu berlaku antara pasangan itu selepas pembebasan mereka. Adakah anda fikir akan ada pengakhiran yang bahagia akhirnya, atau adakah malam itu menutup nasib mereka?

BACA:Kisah bayi kembar kehilangan ibu dan ayah selepas mereka dilahirkan bikin netizen sebak