‘Tadi gambar ni berlegar-legar di media sosial, ini salasilah Najib yang ramai tak tahu’

Gambar ni Belegar-Legar tadi meh aku cerita kan salasilah DSN ni pada umum !

SALASILAH DS NAJIB RAZAK YANG MACAI PATUT TAHU ,

Meh baca Pertama nya ,

BELIAU BUKANLAH BODOH YANG KAU SANGKA KAN . Beliau mendapat pendidikan ijazah sarjana muda kepujian dalam bidang ekonomi industri . So no wonder dia memang power habis ulas bab ekonomi . Bukan macam kau.

'Tadi gambar ni berlegar-legar di media sosial, ini salasilah Najib yang ramai tak tahu'

Yang kedua ,

Beliau di pilih untuk parlimen MALAYSIA pada tahun 1976 . Pada usia beliau 23 tahun menggantikan arwah bapanya TUN RAZAK .

Wey 23 tahun dah di lantik wey kau tahun ni belum lahir lagi termasuk aku tetiba kau kata dia bodoh ? Masuk akal ke cai.

Yang ketiga ,

Beliau naik step by step dalam dunia politik sebelum beliau naik jadi PERDANA MENTERI MALAYSIA YANG KE 6 .

Mula-mula ADUN PEKAN , MENTERI BESAR PAHANG YANG KE 12 . Untuk maklumat kau cai BELIAU UMUR 25 TAHUN DAH NAIK JADI MB PAHANG . Kau ingat cikai2 ke cai?

Tak habis dengan tu menteri belia dan sukan, menteri pendidikan , menteri pertahanan , timbalan PERDANA MENTERI , MENTERI KEWANGAN dan PERDANA MENTERI MALAYSIA YANG KE 6 .

Beliau punya karirer politik sangat bagus tidak mencantas orang sana sini . Pengalaman beliau yang terlalu banyak dalam politik membuatkan aku sentisa ingin sokong beliau ya seriously !

Seperkara yang menarik bagi aku nak bagi tahu kau adalah terdapat susunan galur salasilah keturunan orang kaya SHAH BANDAR .

Siapa dia iaitu DS NAJIB TUN RAZAK . beliau dapat gelaran orang kaya shah bandar di pahang . So beliau memang keturunan kaya tahap giler punya . Jadi Usah kau jadi MACAI pertikai kan kekayaan nya cai .

Akhir kalam ,

Tetiba kau kata dia bodoh? Kalau aku bandingkan kau dengan DS NAJIB aku hanya bagi kau 0.01% saja . Macam langit dengan BUMI .

Tak layak langsung kau dengan beliau . Next time jangan menghina orang kalau kau sendiri buta tentang sejarah nya .

Wey najib tu bukan kerja kerani sekolah Ya dia PERDANA MENTERI MALAYSIA .

Aku mention sekali lagi perdana menteri MALAYSIA .

Ala kalau kau baru gaji 2,3k pun ada cita-cita nak pakai barang branded handfone kalau boleh iphone 14 pro max , travel sana sini kan ?

Itu baru gaji 3k cuba bayangkan kalau kau di tenpat najib duit tu memang bersepah maka kau pun akan buat benda yang sama . Itulah namanya kehendak manusia tak kan puas .

Zaman najib lah rakyat dapat macam-macam kemudahan dari pelbagai jenis bantuan tak kira pelbagai lapisan masyarakat dan warna kulit. Itu kenyataan bukan mitos semata mata macam PH .

Janji itu ini tapi sudahnya bantuan rakyat banyak di potong , aset di jual , hapus GST Konon harga barang murah

Tapi sebaliknya , lawan covid terpaksa rakyat keluar KWSP Kalau Najib masih jadi PM takde nya saving rakyat nak di keluar kan kerana zaman Najib pendapatan negara sangat mantap Sejak di laksanakan GST etc !

Allahu Moga Allah balas perbuatan puak-puak yang memfitnah DS NAJIB DAN DS ROSMAH MANSOR ni !

Sekian.

BACA :

‘Ada orang hantar gambar ni sebab saya tinggal di Kuantan. Jangan baca ulasan ini, takut korang semua pindah sini’
‘Sebab apa rumah dia boleh kena lelong? Padahal penyewa bayar ‘ontime’ setiap bulan. Rupa-rupanya ini punca sebenar..’
Suami kerja offshore balik 5 bulan sekali, bagi isteri 8k nafkah sebulan, bini syok ber*men dengan majikan